Køberrådgivning

DBOE tilbyder teknisk rådgivning til alle, der overvejer at købe ny bolig.

Når der skal investeres i fast ejendom, er det utrolig vigtigt, at man danner sig et realistisk billede af ejendommens tilstand. Men for mange almindelige mennesker, kan en tilstandsrapport være svær at gennemskue og forholde sig til. Derfor tilbyder vi professionel rådgivning om boligens fysiske tilstand, og I kan bestille en uvildig gennemgang af boligen og tilstandsrapporten.

DBOE har erfaringen, professionalismen og den fornødne knowhow til at udføre en byggeteknisk gennemgang af bygningen sammen med jer.

En byggeteknisk gennemgang af bygningen omfatter:

  • en uvildig gennemgang af bygningen og tilstandsrapporten.
  • en vurdering af skader, prisoverslag på udbedringer samt vedligeholdelsesudgifter.

Ved gennemgangen opnår I en grundig indsigt i bygningens stand, og I får derved et bedre vurderingsgrundlag for at foretage et køb. DBOE vil vurdere og be- eller afkræfte indholdet i tilstandsrapporten, og vores professionelle fagfolk kan efterfølgende rådgive jer om elementer ved bygningen, der ikke bliver behandlet i tilstandsrapporten. Et eksempel kan være restlevetiden på bygningsdele.

Det er meget vigtigt, at du som køber af fast ejendom, er opmærksom på, at du ikke kan søge erstatning for forhold, som du havde kendskab til, før du underskrev slutsedlen. Vores køberrådgivning fokuserer derfor i høj grad på fremtidig vedligeholdelse af boligen, og på dine muligheder for at foretage kommende forbedringer og ændringer af huset.

DBOE udfører byggeteknisk gennemgang af såvel store som små bygninger, og gennemgangen kan ved mindre bygninger udføres for en forholdsvis lille investering.

Har du nogen spørgsmål angående køberrådgivning og tilstandsrapporter, så kontakt os på 31 105 544 eller udfyld kontaktformularen for en samtale eller et uforpligtende tilbud på køberrådgivning, byggeteknisk rådgivning og afkodning af tilstandsrapporter.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående felter i formularen, og
vi vil kontakte jer senest den efterfølgende
hverdag.

 Energimærke Tilstandsrapport Køberrådgivning Byggerådgivning

Har du spørgsmål?

Telefon: 31 105 544

Vidste du at:

Folketinget vedtog i 2006 en
“Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger”,
hvor det blev obligatorisk for alle bygninger at få udarbejdet et energimærke af et certificeret firma (indtil 2011 også af en beskikket energikonsulent).

Vi er certificerede

privat byggerådgivning

privat byggerådgivning