inner-banner-bg

Nybyggeri – få hjælp med byggestyring

Nybyggeri – forvandl dine drømme til virkelighed – sikkert og trygt.
DBOE kan styre hele din byggeproces. Det sikrer at kvalitet, økonomi og tidsplan overholdes.

Når beslutningen er taget om at påbegynde et nybyggeri, kan det godt virke som et meget uoverskueligt projekt, hvor der er en mængde beslutninger, der skal tages. Har man ikke den nødvendige erfaring, kan det blive en frustrerende og bekostelig affære, der godt kan sætte et negativ præg på hele processen.

Derfor kan DBOE tilbyde at styre hele byggeprocessen, så kvalitet, økonomi og tidsplan overholdes og byggeriet forløber så gnidningsfrit som muligt. Vi har stor erfaring med at styre små og store projekter, og vi ved, at stram byggestyring er den bedste måde at opnå det ønskede resultat på. Når vi styrer din byggeproces, trækker vi på den store erfaring, vi har hentet som projektansvarlige for hundredevis af projekter af vidt forskellig art.

Formelt set er et byggeri opdelt i faser. Byggebranchen deler byggeprocessen op i seks adskilte faser – fra ideen og til man tager de færdige bygninger i brug. Faserne er en overordnet inddeling, der gør den praktiske planlægning og udførelse af byggeriet mere overskueligt, for både bygherre og køber.

 • Initiativfasen
  Initiativfasen strækker sig fra det øjeblik, der registreres et behov, til I har fastlagt de overordnede rammer for den ombygning, renovering eller nybyggeri, I vil sætte i gang.

 • Programfasen: Beskrivelse af funktion
  I denne fase beskriver og beslutter man byggeriets omfang, funktionalitet, kvalitet, miljø, æstetik, tidsplan og økonomi. Der udarbejdes skitser og udkast til et muligt byggeri. Byggeriets organisation og de forskellige deltageres opgaver og ansvar bliver lagt helt fast.

 • Forslagsfasen: Det konkrete byggeri
  Det er i denne fase, at arkitekten tegner den færdige bygning, og byggestyregruppen træffer de principielle beslutninger om grundplan, materialevalg, installationer osv.

 • Projektfasen: Detaljeret beskrivelse af byggeopgaven
  I projektfasen bliver hele byggeopgaven tegnet og beskrevet i detaljer, og der indgås kontrakter med entreprenører og håndværkere.

 • Udførelsesfasen: Selve byggeriet
  I byggefasen flytter entreprenører og håndværkere ind på byggepladsen og påbegynder byggeriet.

 • Ibrugtagningsfasen: Beboerne flytter ind
  Når håndværkerne er færdige og den formelle afleveringsforretning er gennemført, kan I tage de nye bygninger i brug.

Det er vigtigt at forstå, at det formelle forløb ikke altid holder, men kun er tænkt som en rettesnor der giver større overblik over forløbet.

Har du nogen spørgsmål angående nybyggeri eller vores håndtering af byggeprocessen, så kontakt os på 31 105 544 eller udfyld kontaktformularen for en samtale eller et uforpligtende tilbud på håndtering af dit nybyggeri.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående felter i formularen, og
vi vil kontakte jer senest den efterfølgende
hverdag.

 Energimærke Tilstandsrapport Køberrådgivning Byggerådgivning

Har du spørgsmål?

Telefon: 31 105 544

Vidste du at:

Folketinget vedtog i 2006 en
“Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger”,
hvor det blev obligatorisk for alle bygninger at få udarbejdet et energimærke af et certificeret firma (indtil 2011 også af en beskikket energikonsulent).

Vi er certificerede

privat byggerådgivning

privat byggerådgivning