inner-banner-bg

Om DBOE

DBOE bidrager altid med kombinationen af ekspertviden, kompetence og erfaring.
Først når kunden er tilfreds, er vort arbejde fuldført.

DBOE er en rådgivende ingeniørvirksomhed, der gennem vores mangeårige erfaring med byggebranchen har oparbejdet en bred vifte af kompetencer. Det gør os i stand til at rådgive og hjælpe vore kunder indenfor såvel store som små projekter. Disse projekter kan blandt andet omfatte opgaver såsom udarbejdelse af en tilstandsrapport, byggerådgivning, energirådgivning, køberrådgivning, byggestyring, energimærkning eller lignende.

I vor rådgivning bidrager vi altid med den rigtige kombination af ekspertviden og erfaring. Vi lægger stor vægt på troværdighed, og arbejder ud fra vore kunders ønsker og behov. Vi overholder vore indgåede aftaler, og vi sikrer altid levering af vore ydelser til den aftalte tid og pris – hver gang!

DBOE følger til stadighed udviklingen inden for bygge- og energirådgivning, og vi holder os konstant orienteret og up to date om ændrede krav i lovgivningen. Det er et ansvar, vi har over for vore kunder. Et ansvar vi tager meget seriøst, da det sikrer os, at den bygge- og energirådgivning vi giver, lever op til tidens krav.

Har du nogen spørgsmål angående byggerådgivning og energirådgivning, så kontakt os på 31 105 544 eller udfyld kontaktformularen for en samtale eller et uforpligtende tilbud på en rådgivningsopgave, der gør en stor forskel for din virksomhed.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld nedenstående felter i formularen, og
vi vil kontakte jer senest den efterfølgende
hverdag.

 Energimærke Tilstandsrapport Køberrådgivning Byggerådgivning

Har du spørgsmål?

Telefon: 31 105 544

Vidste du at:

Folketinget vedtog i 2006 en
“Lov om fremme af energi- og vandbesparelser i bygninger”,
hvor det blev obligatorisk for alle bygninger at få udarbejdet et energimærke af et certificeret firma (indtil 2011 også af en beskikket energikonsulent).

Vi er certificerede

privat byggerådgivning

privat byggerådgivning